Hvala Vam, na ogromnu podršku uzvraćamo novim sadržajima-video

Poštovani čitaoci, hvala Vam na velikoj podršci koju ste nam pružili i odličnim reakcijama na koje je među Vama naišao portal “Moj Kotor Varoš”. Ponosni smo što smo ušli u svaki dom i ekspresno postali Vaša navika

Na ogromnu podršku na koju smo naišli za kratko vrijeme nastavićemo da odgovaramo maksimalno objektivnim informisanjem. Istina se podrazumijeva, o njoj nema pogodbe i ostaće naša vodilja.

Kao što svakodnevno možete da vidite trudimo se da ispratimo svaki događaj na području naše opštine, da po zasluzi iznesemo i pohvalu i kritiku i da svakome damo mjesto u našim rubrikama. Najbolji dokaz da smo na dobrom putu je broj Vaših posjeta, jedini mjerodavan parametar, koji svakodnevno raste i za nepuna tri mjeseca je dostigao 100.000. Kao osvježenje na lokalnoj medijskoj sceni naišli smo na odlične reakcije među sugrađanima, predstavnicima institucija i javnih ustanova, političkih partija, nevladinih organizacija, udruženja građana, sportskih organizacija i klubova i drugih aktera života Kotor Varoša.

To nam daje energiju da nastavimo da radimo sa još više truda i entuzijazma. U tome nam je dobrodošla i Vaša podrška i pozivamo Vas da svojim komentarima i sugestijama, koje možete iznijeti ispod svakog objavljenog teksta na portalu i našem profilu na “Fejsbuku”, utičete na to da budemo još bolji. Dostupni smo Vam 24 časa dnevno i putem telefona i e-mail koje možete pronaći na našem portalu.

U znak zahvalnosti za ogromnu podršku ubuduće ćemo svaki važniji događaj zabilježiti i video zapisom, a na isti način ćemo i promovisati našu opštinu. Time ćete biti informisani na potpuno drugačiji način. Za početak na našem portalu i kanalu na mreži “YouTube” možete pogledati promotivni video Kotor Varoša.

Hvala Vam, jer bez Vas naš rad ne bi imao smisla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*