Humanost početna stanica do pobjede Župljanina

Koalicija stranaka koje stoje iza kandidature Slobodana Župljanina za načelnika opštine Kotor Varoš početak izborne kampanje ozvaničila je humanim gestom uručivši donaciju jednom od čelnika i osnivača kotorvaroškog Moto-kluba “Orlovi” Panti Bojić koji je u aprilu prošle godine imao saobraćajnu nesreću od koje se i danas oporavlja.

Novac koji je Bojiću nedostajao za operaciju koja košta 10.000 evra biće uplaćen na račun i na taj način će biti omogućen negov odlazak u Beograd.

– Najsretniji bih bio da se ovo nije desilo i da je neko iz sistema vlasti već reagovao u vezi sa problemom koji je zadesio Bojića. Nadamo se da će mu ovo pomoći da ozdravi. Pratićemo tok oporavka i borićemo se da pomognemo da on bude što brži. Kada dođemo na vlast naći ćemo način da iz budžetskih sredstava preduprijedimo ovakve probleme i da na vrijeme intervenipemo u ovakvim situacijama koje zadese naše građane – istakao je Župljanin.

Bojić je zahvalio na uplati 3.000 KM i izrazio nadu da će ovo biti posljednja faza liječenja.

– Pošto mi je životna želja da odem u Rusiju, a tamo su mi kumovi, nadam se da ćemo zajedno sa Vama i mojim “Orlovima” putovati u Moskvu – rekao je Bojić.

On je zahvalio na podršci svima koji su mu pomogli kako bi prikupio novac za operativni zahvat koji će usljediti narednih desetak dana.

– U ponedjeljak idem u Beograd i nadam se da će sve proći u najboljem redu – istakao je Bojić.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a i nosilac odborničke liste za Skupštinu opštine Kotor Varoš Goran Kušljić rekao je da je i ovo način da se pokaže da se može pomoći ljudima.

– Početak izborne kampanje obiježavamo na sasvim drugačiji način pokazujući društvenu odgovornost i osjećaj za svakog sugrađanina. Očekujemo pobjedu Župljanina i dobar rezultat svih stranaka koje ga podržavaju. Kotor Varoš će poslije novembra imati stabilnu skupštinsku većinu koju će predvoditi SNSD sa najvećim brojem osvojenih mandata – istakao je Kušljić koji je pozvao sve partije na fer kampanju.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Predrag Tešić izjavio je da je Izborni štab Slobodana Župljanina donio odluku da bude uručena pomoć Panti Bojić.

– Na taj način smo pokazali kako se treba ponašati svakog dana, a ne samo u izbornoj kampanji. Da su oni koji su to trebalo na vrijeme vodili računa Bojić ne bi bio u ovakvom problemu – istakao je Tešić.

Početku izborne kampanje prisustvovali su predsjednici opštinskih odbora DNS-a Daliborka Kerezović Damjanović, Ujedinjene Srpske Vladan Đekanović i lider Pokreta za Kotor Varoš Darko Bojić koji su još jednom iskazali podršku Župljaninu i uvjerenje u pobjedu i promjene u Kotor Varošu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*