Hitna primopredaja ključ za početak lova u Kotor Varošu

Konstitutivna sjednica Upravnog odbora Lovačkog udruženja “Uzlomac” Kotor Varoš održana je večeras čime je novi saziv ovog tijela počeo sa radom.

Upravni odbor čini 11 članova – predsjednik Milan Vasiljević, te Mile Ristić, Stanislav Nović, Šahdo Fifić, Milan Eskić, Željko Marković, Borislav Žarić, Goran Jurić, Avdo Smajlović, Draško Stojanović i Sanimir Bogdanović

Oni su izabrani 12. maja na sjednici Skupštine Lovačkog udruženja “Uzlomac” na kojoj je sa dužnosti razriješen predsjednik udruženja Nedeljko Glamočak i umjesto njega imanovan Milan Vasiljević.

Upravni odbor je odmah donio i prvu odluku da hitno bude obavljena primopredaja dužnosti između Glamočaka i Vasiljevića kako ne bi bilo dovedeno u pitanje otvaranje sezone lova, koje je predviđeno za 25. maj.

Primopredaja dužnosti još nije obavljena jer Glamočak tvrdi da nije bilo uslova da bude održana sjednica Skupštine na kojoj je smijenjen i umjesto njega imenovan Vasiljević, te da o novonastaloj situaciji treba da se izjasni Sabor Lovačkog udruženja “Uzlomac”.

Lovačko udruženje “Uzlomac” je najveće na području opštine Kotor Varoš, gdje djeluju i “Jelovka” Maslovare i “Borčići” Šiprage.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*