„Heroj“ otvara vrata za sve Kotorvarošane

Udruženje mladih „Heroj“ Kotor Varoš organizuje sutra dan otvorenih vrata tokom koje će ugostiti građane i nastaviti sa prikupljanjem donacija za svoju najveću akciju koja će biti okončana podjelom sotina paketića djeci na području opštine Kotor Varoš.

– Svi građani su pozvani na piće, a razgovaraćemo o našem dosadašnjem radu i planovima. Dodijelićemo zahvalnice svima koji su nam pomogli do sada, a ostali će moći da, ukoliko žele, doniraju pomoć za projekat „Paket ljubavi“ – rekao je za „Moj Kotor Varoš“ predsjednik Udruženja mladih „Heroj“ Đorđe Bojić.

„Heroj“ se nalazi pri kraju akcije čiji je cilj da djeca iz ugroženih porodica, ruralnih područja i dio učenika centralne osnovne škole u Kotor Varošu dobiju novogodišnje pakete. Udruženje je obezbijedilo veći dio potrebnog novca, a nedavno je organizovalo i humanitarnu žurku na kojoj je prikupljan novac za nabavku novogodišnjih paketića.

– Polako se približavamo konačnoj cifri koja nam je potrebna da bi obezbijedili planirani broj paketa. Plan je da za predstojeće praznike 350 do 500 djece na području kotorvaroške opštine obezbijedimo paketiće i obradujemo ih predstavom koja će biti izvođena u svim osnovnim školama – podsjetio je Bojić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*