Hajdučko selo niče pod Borjem

Izgradnja Hajdučkog sela u okviru sportsko-rekreacionog kompleksa “Hajduče vode” napreduje odličnim tempom i već se naziru obrisi budućeg fantastičnog prirodnog ambijenta.

Građevinci su priveli kraju izgradnju ukrasnih jezera, potoka i vodopada i rade na gradnji amfiteatra, crkve brvnare i šest bungalova u etno stilu.

Sportsko-rekreacioni kompleks “Hajdučke vode” smješten u podnožju planine Borja iz dana u dan obogaćuje ponudu, a gosti već mogu da uživaju u prvim sadržajima Hajdučkog sela čija će izgradnja koštati oko 400.000 KM.

hajducke-vode-maketa

Direktor hotela “Hajdučke vode” Goran Periz kaže za MKV da će izgradnja Hajdučkog sela, koje će u potpunosti promijeniti izgled cijelog kompleksa, potrajati, ali da radovi ne remete mir gostiju.

– Naši posjetioci već mogu uživati u sadržajima koji su izgrađeni. Nastavljamo sa realizacijom ovog velikog projekta zahvaljujući kojem ćemo postati jedinstveni u široj regiji i zaokružiti fantastičnu ponudu u rijetko viđenom prirodnom ambijentu. Ideja za izgradnju potekla je od sve veće popularnosti planinskog turizma i starina – rekao je Periz.

hajducke-vode-radovi1

Osim podizanja Hajdučkog sela u toku je i izgradnja modernog dijela hotela “Hajdučke vode”.

– Ponudu ćemo obogatiti modernim velnes centrom i zatvorenim bazenom, a ti radovi bi trebali biti okončani do kraja oktobra – ističe Periz.

Hotel “Hajdučke vode” nalazi se u blizini magistralnog puta Banjaluka – Teslić na granici kotorvaroške i teslićke opštine. Smješten je na atraktivnoj lokaciji u srcu borove šume što ga čini i vazdušnom banjom jedinstvenom u regiji.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*