“Građusove” cijene i zalihe lijek za najavljena poskupljenja

Proizvođači stiropora najavili su poskupljenje ovog proizvoda zbog čega su iz kotorvaroškog preduzeća “Građus” preporučili budućim investitorima da na vrijeme kupe potreban stiropor po povoljnim cijenama iz “Građusove” zalihe.

– Savjetujemo investitorima da iskoriste priliku i prije najavljenog poskupljenja obezbijede stiropor koji je neophodan za toplinu njihovog doma. “Građusov” sektor prodaje nudi najširi spektar svih vrsta stiropora – istakli su u “Građusu”.

U ponudi je stiropor najpoznatijeg proizvođača na našem tržištu – austrijske kompanije “Austretherm”. Pored prepoznatljivog fasadnog stiropora “Austrothermova” ponuda u “Građusovoj” prodaji obuhvata i sve vrste ostalih stiropora sa posebnim akcentom na podni EPS stiropor za glazure i XPS stirodur za podrumske i sokl izolacije u različitim debljinama.

Pored stiropora ovog renomiranog proizvođača, u “Građusovoj” ponudi je fasadni sistemski stiropor austrijske firme “Rofix” i najvećeg domaćeg proizvođača fasada firme “Colorit”.

U “Građusu” ističu da je dostava kupljenog materijala sastavni dio njihove ponude i podsjećaju da u godini u kojoj obilježavaju 18 godina uspješnog poslovanja cjenovnom ponudom i kvalitetom nagrađuju povjerenje svojih kupaca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*