“Građusovci” spoznali tajne “Coloritove” proizvodnje

Radnici kotorvaroškog preduzeća “Građus”, koje se bavi završnim radovima u građevinarstvu i prodajom građevinskog materijala i opreme, posjetili su danas pogone najvećeg domaćeg proizvođača fasada i boja banjalučki “Colorit” i upoznali se sa proizvodnim procesom u ovoj uspješnoj firmi.

Dugogodišnja uspješna saradnja “Građusa” i “Colorita” prerasla je granice poslovnog partnerstva što se pokazalo i prilikom posjete halama banjalučkog proizvođača. Radnici “Građusa” su na djelu vidjeli kako nastaju fasade i boje koje svakodnevno ugrađuju na radilištima širom RS, a detaljno im je prezentovan tehnološki proces i svojstva “Coloritovih” proizvoda.

Direktor “Građusa” Slavko Đukić istakao je da će zaposlenima ova posjeta biti od velike koristi jer su proširili znanja o “Coloritovim” proizvodima.

– Edukacija i usavršavanje zaposlenih u “Građusu” je kontinuiran proces, a ova posjeta osim toga predstavlja i nastavak unapređenja saradnje sa dugogodišnjim partnerom “Coloritom”. “Građus” će biti prvi sertifikovani izvođač fasaderskih radova za “Coloritove” fasadne sisteme. Zahvaljujući tome ćemo zajedno našim klijentima omogućiti dugogodišnju garanciju na ugrađene fasadne sisteme. Time ćemo zaokružiti taj proces jer smo već ranije postali sertifikovani izvođač fasaderskih radova za fasadne sisteme “Rofix” – rekao je Đukić za “Moj Kotor Varoš”.

Kako prijateljima i bliskim saradnicima dolikuje, posjeta je okončana gozbom koju su ljubazni domaćini priredili dragim gostima.

“Građus” je osnovan 2001. godine na temelju kapitala, znanja i iskustva osnivača stečenog dugogodišnjim radom u inostranstvu. Od osnivanja preduzeće se bavilo isključivo završnim radovima u građevinarstvu kao što su mašinsko malterisanje, izrada svih vrsta fasada, primjena sistema suve gradnje “Rigips” i molerski radovi, a od 2005. godine djelatnost je proširilo i trgovinu materijalom za završne radove u građevinarstvu.

Iskustvo osoblja i kvalitetni materijali najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača garancija su visokog kvaliteta izvedenih radova i materijala u prodaji.

“Colorit” je osnovan 1996. godine u Banjaluci i za samo nekoliko godina je zadobio povjerenje velikog broja potrošača, a njegovi proizvodi postali su prepoznatljiv brend na tržištu.

Osnovna djelatnost je proizvodnja materijala za završne radove u građevinarstvu kao što su fasade, disperzije, poludisperzije, građevinska ljepila, glet mase, mase za izravnavanje podova i ostali dekorativni materijali.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*