“Građusovci” i partneri uživali na Lukama

Radnici „Građusa“ i „Tekso centra“ proveli su na kotorvaroškom izletištu Luke ugodnu nedjelju u druženju sa majstorima i izvođačima radova sa kojima sarađuju.

Druženje u prelijepom prirodnom ambijentu upriličeno je povodom 20 godina rada „Građusa“ i predstojećeg prvog rođendana njegove poslovne jedinice „Tekso centra“.

– Na ovaj način željeli smo da zahvalimo našim partnerima na saradnji koja se ogleda u izvođenju radova sa „Građusom“ i u kupovini materijala i opreme u „Tekso centru“. Ove godine obilježavamo dvije decenije uspješnog poslovanja „Građusa“, a uskoro i prvi rođendan „Tekso centra“. Iako je tržište nepredvidivo i turbulentno, posebno u tekućoj godini, uspjeli smo da održimo stabilnost poslovanja i uredno snabdijevanje naših kupaca i mogu da kažem da su poslovni rezultati iznad očekivanja – rekao je direktor „Građusa“ Slavko Đukić.

Među gostima su bili i predstavnici firme „Glazure Gavrić“ koja godinama sarađuje sa „Građusom“, a od osnivanja i sa „Tekso centrom“.

– U „Građusu“ i „Tekso centru“ imamo pouzdanog i čestitog partnera sa kojima sarađujemo bez najmanjeg problema. Na tome smo zahvalni, a posebno na ovom druženju koje produbljuje naše prijateljstvo. Ovo je prilika da se zajedno opustimo i bar na dan zaboravimo na poslove i obaveze – istakao je vlasnik firme „Glazure Gavrić“ Mićo Gavrić.

Vlasnik firme „Lugić“ Aleksandar Lugić kaže da je proveo ugodan dan u društvu domaćina i kolega iz građevinske branše.

– Poslovanje sa „Građusom“ i „Tekso centrom“ predstavlja zadovoljstvo, a u istom tonu je proteklo i ovo druženje – istakao je Lugić.

Družnje uz gozbu potrajalo je do večernjih časova, a poseban ugođaj napravio je Andrej Brljić koji je pokazao da je majstor harmonike.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*