“Građusova” sertifikovana fasada ubuduće sa pet godina garancije

Kotorvaroško preduzeće “Građus” postalo je prvi izvođač fasaderskih radova u BiH sa sertifikatom jednog od najpoznatijih evropskih proizvođača materijala za fasadne sisteme firme “Röfix”.

Dodjela sertifikata je plod dugogodišnjeg rada “Građusa” u oblasti završnih radova u građevinarstvu i uspješne saradnje sa firmom “Röfix”.

Vlasnik “Građusa” diplomirani inženjer građevinarstva Slavko Đukić dobio je lični sertifikat od “Röfixa” na tehničkom usavršavanju o temi “Röfix termoizolacioni sistemi”.

Dobijanje ovog sertifikata znači da investitor takođe dobija pisani sertifikat za ugrađeni sistemski fasadni materijal od strane “Röfixa” sa garancijom u trajanju od pet godina.

– Ovo je samo jedan od naših kontinuiranih iskoraka u praćenju savremenih evropskih trendova, tehničkom usavršavanju i profesionalnoj primjeni fasadnih sistema. Poslije dobijanja licence od strane Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS i sertifikata od strane “Röfixa” naš sljedeći cilj je da u saradnji sa našim poslovnim partnerima produžimo garanciju na izvedene fasaderske radove sa dvije na pet godina – rekao je Đukić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*