“Građusova” prodaja ponovo počela sa radom

Prodajni objekat kotorvaroškog građevinskog preduzeća “Građus” ponovo je otvorio vrata nakon što je izmjenjen dio mjera zabrane uvedenih zbog sprečavanja širenja virusa korona.

Opštinski Štab za vanredne situacije donio je polovinom mjeseca odluku o zabrani rada niza poslovnih subjekata među kojima su bile i trgovine građevinskog materijala. Republički štab za vanredne situacije odlučio je juče da dio tih mjera koriguje pa je ukinuta zabrana za prodavnice građevinskog materijala.

U “Građusu” ističu da su spremno dočekali novu odluku i ponovni početak rada, te da je njihova prodavnica maksimalno snabdjevena širokim spektrom proizvoda, materijala i opreme za profesionalce i dom.

– Kupce po navici očekuju kvaliteni proizvodi po najpovoljnijim cijenama u gradu. Posebno naglašavamo akciju za molerske boje koje su aktuelne u ovo doba godine zbog krečenja domova – naveli su u “Građusu”.

Krečenje domova je posebno važno i zbog dezinfekcije prostora koju kao jednu od najvažnijih mjera u borbi protiv virusa korona preporučuju zdravstveni stručnjaci.

Osim prodavnica građevinskog materijala odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije ponovo mogu da rade i trgovine tehničke robe, vodoinstalacija i elektroinstalacija kako bi subjektima koji se bave uslužnim djelatnostima bilo omogućeno da nabave potrebne proizvode za svoju djelatnost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*