“Građusov” završni “udarac” jednom od najvećih i najljepših objekata u Banjaluci

U završnoj fazi su fasaderski radovi i mašinsko malterisanje na jednoj od najvećih i najljepših stambeno-poslovnih zgrada u Banjaluci.

– U “borbu” sa ogromnim količinama i površinama ušli smo u oktobru 2020. godine i nakon osam mjeseci intezivnog rada savladali smo više od 4.000 m2 fasadne površine i više od 16.000 m2 unutrašnjih zidova. Tom prilikom ugradili smo više od 600.000 kilograma  repromaterijala – sa zadovoljstvom konstatuju iz “Građusovog” operativnog sektora.

Posebni rezultati postignuti su od početka nove građevinske sezone u 2021. godini. Tada se osvježeni “Građusov” pobjednički tim uhvatio u koštac sa velikim izazovom koji su predstavljali veoma zahtjevni i složeni fasaderski radovi i tom prilikom iskazao vrhunski kvalitet i odgovornost prema radnim zadacima.

– Referenca ostaje iza nas, a mi idemo u nove pobjede – poručili su iz “Građusa”.

Stambeno-poslovni kompleks „Casa mia“ nalazi se na jednoj od najljepših gradskih lokacija u Banjaluci, a investitor je banjalučko preduzeće „Aragosta invest“. Kompleks čine tri lamele koje sadrže 124 stambene jedinice na sedam etaža, deset poslovnih prostora u prizemlju i parking mjesta na tri nivoa u podrumskim etažama.

Osim modernog dizajna, kvaltetnih materijala i komfornih prostora, ovaj kompleks se izdvaja i time što je jedan od prvih „pametnih“ objekata u gradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*