“Građus” uzidao znanje i rad u najveći tržni centar u BiH

Najveći tržni centar u BiH “Delta planet” otvoren je u Banjaluci, a u njegovu izgradnju zanje, vrijeme i trud ugradilo je i kotorvaroško preduzeće “Građus” čije je rukovodstvo prisustvovalo današnjoj svečanosti.

Tržni centar su svečano otvorili predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik kompanije “Delta holding” Miroslav Mišković. Vrijednost projekta, koji je realizovala kompanija “Delta ril estejt”, a koja posluje u okviru beogradskog “Delta holdinga” iznosi 70 miliona evra. Novoizgrađeni tržni centar ima površinu veću od 60.000 metara kvadratnih, a u njemu su mjesto našli mnogi svjetski brendovi koji do sada nisu bili dostupni na našem tržištu, supermarket, najsavremeniji bioskop, dječija igraonica i restorani.

Direktor “Građusa” Slavko Đukić istakao je da su bili privilegovani da učestvuju u najvećem projektu od osnivanja preduzeća.

– Pošto se radi o najvećem objektu u sektoru visokogradnje, samim tim je i vrijednost ugovorenih i izvršenih radova naše firme najveća od osnivanja preduzeća. Naš operativni sektor je na objektu proveo prethodnih deset mjeseci, a zajedno sa našim partnerima utrošili smo više od 30.000 radnih sati i zidarskim, molerskim i fasaderskim radovima obuhvatio površinu veću od 60.000 metara kvdaratnih – rekao je Đukić za “Moj Kotor Varoš”.

On je zahvalio svojim saradnicima na profesionslno odrađenom poslu i našim partnerima koji su dali doprinos da ovakav megaprojekat bude uspješno završen.

– Zahvaljujem i glavnom izvođaču radova “Niskogradnji” iz Laktaša na fer i korektnoj saradnji cijelo vrijeme trajanja radova. Imali smo korektnu i profesionalnu saradnju i sa cijelim nadzornim i koordinacionim timom ispred investitora kompanije “Delta Holding”. Posebnu zahvalnost dugujemo investitoru koji je osim nas izvođača usrećio i cijelu Banjaluku i RS projektom koji se ne realizuje svake godine i na svakom mjestu. Mi smo imali sreću da ovakvo zdanje, izgrađeno domaćim rukama, krasi našu prestonicu – istakao je Đukić.

Povodom otvaranja objekta posjetioce sutra i tokom vikenda očekuju popusti, akcije, nagrade, pokloni i iznenađenja. Šoping centar se nalazi na Bulevaru srpske vojske u Banjalučkom polju, a njegova gradnja počela je 29. juna 2017. godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*