“Građus” u godini punoljetstva nastavlja saradnju sa najboljima

Kotorvaroško preduzeće “Građus” i ove godine je sklopilo direktne ugovore sa najpoznatijim evropskim i domaćim proizvođačima mateterijala iz oblasti završnih radova u građevinarstvu čime je obezbijedilo najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

U “Građusu”, koji ove godine slavi veliki jubilej, ističu da su 18 godina poslovanja i iskustva garancija da su postali regionalni lider iz oblasti završnih radova u građevinarstvu.

– Dugogodišnja saradnja sa “Coloritom”, “Röfixom”, “Rigipsom”, “Austrothermom” i “Bauklarom” je garancija kvaliteta. I ove godine smo sklopili direktne ugovore sa najpoznatijim evropskim i domaćim proizvođačima mateterijala iz oblasti završnih radova u građevinarstvu. Na ovaj način bićemo u prilici da našim investitorima ponudimo najkvalitetnije materijale prilikom izvođenja radova. U ponudi je novi program sa najpovoljnijim cijenama na tržištu do sada – istakli su u “Građusu”.

Kako bi opravdali kvalitet materijala i izvedenih radova, “Građus” budućim investitorima daje garanciju na izvedene radove i do deset godina.

– Sektor prodaje je i ove godine našim kupcima pripremio razna iznenađenja, u planu su naše prepoznatljive prodajne akcije, ali i novi asortimani matetijala koji do sada nisu bili prisutni na našem tržištu – naveli su u “Građusu”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*