“Građus” u 2018. godini opravdao ulazak u punoljetstvo

Radnici i menadžment kotorvaroškog preduzeća “Građus” tradicionalno su proslavili uspješan završetak godine.

Okupljanje je počelo u prostorijama sjedišta firme gdje je direktor “Građusa” Slavko Đukić informisao saradnike o rezultatima poslovanja u godini na izmaku i o planovima u 2019. godini.

Puni obostranog zadovoljstva usljed postignutih rezultata konstatovali su da je 2018. bila druga najuspješnija poslovna godina od osnivanja društva i po ostvarenom prihodu i dobiti, a posebno na osnovu znatno prebačenog plana za ovu godinu.

Đukić je istakao da je veoma važno da će poslije zasluženog kolektivnog odmora i proslave novogodišnjih i vjerskih praznika nastaviti sa radovima na unaprijed ugovorenim poslovima, jer su raspoloživi kapaciteti radova već popunjeni za prvi dio građevinske sezone.

– Planirani tim s kojim smo ušli u 2018. godinu je ostao na okupu, nije podlegao izazovima odlaska u nepoznato, što je veoma dobar pokazatelj. Učinili smo sve da naši radnici budu zadovoljni svojim statusom, dodatno smo poboljšali njihove uslove rada, a sama činjenica da smo sve plate zaposlenima i obaveze prema državi za 2018. godinu izmirili već krajem decembra dovoljan je razlog za zadovoljstvo – naglasio je Đukić.

Preduzeće u usponu u narednoj godini slavi 18 godina postojanja i rada, što je Đukić ocijenio kao posebnu vrijednost i zadovoljstvo.

– Vjera, upornost, iskrenost, profesionalnost, jasna strategija i cilj i povjerenje u saradnike su bili garancija uspjeha na koji smo kao punoljetno privredno društvo ponosni – rekao je Đukić.

Nakon uobičajenog okupljanja i kratkog upoznavanja sa stanjem u firmi “građusovci” su se uputili prema tradicionalnoj destinaciji, hotelu “Hajdučke vode” gdje su se družili i slavili do kasno u noć.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*