“Građus” punom parom krenuo u novu godinu, proširuje i prodajni asortiman

Preduzeće “Građus” Kotor Varoš uspješno je započelo novu poslovnu godinu i uprkos lošim vremenskim prilikama za građevinski sektor u prva dva mjeseca radilo je punim kapacitetom, dok je komercijalna služba u završnoj fazi sklapanja ugovora za 2018. godinu sa najvećim proizvođačima materijala za završne radove u građevinarstvu.

U “Građusu” ističu da su u januaru i februaru su ljudski i materijalni resursi preduzeća bili uposleni u punom kapacitetu.

– Početak građevinske sezone dočekujemo potpuno spremni i sa već ugovorenim poslovima za duži period. Postali smo prepoznatljiv i vodeći izvođač radova iz oblasti završnih radova u građevinarstvu na području regije. To je rezultat 17 godina uspješnog rada i zadovoljstva investitora sa kojima sarađujemo – kaže direktor “Građusa” Slavko Đukić.

Paralelno sa ugovaranjem novih poslova u “Građusu” su pred novu poslovnu godinu pažnju posvetili i usavršavanju radnika.

– To je neophodno da bi zadržali uspješan, prepoznatljiv i profesionalan pristup poslu i pratili savremene trendove tržišta. Takođe, od ove godine uvodimo novi proizvodni brend i proširujemo našu lepezu izvođačkih radova prema budućim investitorima – ističe Đukić.

Važan segment poslovanja ovog preduzeća je i prodajni segment u kojem su za novu sezonu obezbijedili najkvalitetnije i najpovoljlnije materijale u okruženju.

– Sklapanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji za 2018. godinu je u završnoj fazi. I ove godine imaćemo direktno potpisane ugovore sa najvećim proizvođačima materijala za završne radove u građevinarstvu, koji su zastupljeni na domaćem tržištu. Direktne poslovne ugovore imaćemo sa renomiranim proizvođačima kao što su “Rofix”, “Colorit”, “Austrotherm”, “Rigips”, ali i sa dobavljačima materijala koji će upotpuniti sistemske programe za ugradnju. Mnogi spoljni faktori su uticali na poskupljenje materijala, ali zahvaljujući dugogodišnjim poslovnim odnosima sa našim partnerina imaćemo sigurno najpovoljnije cijene svih matetijala koji su zastupljeni u oblasti završnih radova u građevinarstvu – naveo je Đukić i dodao da će kupcima biti na raspolaganju i novi proizvodni brend čiji će ekskluzivni zastupnik biti “Građus”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*