“Građus” korača ka otvaranju modernog trgovačkog centra

smart

Prodajni objekat “Građusa” u Kotor Varošu nalazi se u opsežnom i temeljnom renoviranju poslije kojeg će kupce dočekati u potpuno novom ambijentu i sa višestruko proširenim asortimanom na policama, a za sada su okončani kompletni građevinski radovi.

Na putu ka modernom trgovačkom objektu kroz prostorije u kojima su do sada bili “Građusova” prodaja i skladište prošao je veći broj građevinskih radnika. Poslije nekoliko sedmica rada građevinski radovi, čiji je cilj bilo proširenje i renoviranje prodajnog prostora, uspješno su okončani. Time su stvoreni uslovi za montiranje novih polica, a zatim i za njihovo punjenje robom.

– Najprije je bilo potrebno stvoriti uslove za proširenje prodajnog prostora. Veći dio budućeg trgovačkog objekta do sada je korišten za skladište. On je sada spojen sa dosadašnjim prodajnim prostorom čime smo dobili značajno veću površinu. Da bismo to realizovali u dijelu objekta koji je adaptiran za novu namjenu izlivena je glazura, postavljena keramika, izvedeni su radovi na zidovima i stropu po sistemu “Rigips”, vodoinstalacijama, elektroinstalacijama i računarskoj mreži, a posla je bilo i za stolare i molere. Svi angažovani radnici su perfektno odradili svoj dio posla i stvoreni su uslovi da krenemo sa montiranjem polica i njihovim punjenjem robom. Sigurno koračamo ka otvaranju najmodernijeg i asortimanom najbogatijeg trgovačkog centra u ovoj oblasti u Kotor Varošu – istakli su u “Građusu”.

U posljednjoj fazi renoviranja i reorganizacije prodajni objekat ne radi, a početak rada planiran je za prve dane septembra.

– I u ovom periodu mislimo na naše kupce i partnere i izlazimo u susret njihovim potrebama. Izvođači radova i kupci kojima je neophodna dopuna već kupljenog materijala za ugradnju mogu kupovati materijal u dogovoru sa prodajnim osobljem ili pozivom na telefonski broj 051 784 184 – rekli su u “Građusu”.

Kotor Varoš može da, počne sa, odbrojavanjem do trenutka kada će vrata otvoriti centar u kojem će kupovina proizvoda za gradnju i dom biti podignuta na najviši nivo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*