“Građus” daje puni sjaj banjalučkoj ljepotici

Jedan od najljepših i najmodernijih stambeno-poslovnih objekata u Banjaluci “Casa mia” počeo je da dobija konačni izgled nakon što su radnici kotorvaroškog preduzeća “Građus” krenuli sa fasaderskim radovima.

Prvi period sa povoljnim vremenskim uslovima na početku građevinske sezone maksimalno je iskorišten i nakon privođenja kraju prve faze fasaderskih radova započeta je izrada završnog fasadnog sloja.

– Svi izvođački kapaciteti “Građusa” usmjereni su na završne fasaderske radove na jednoj od lamela kompleksa “Casa mia”. Najkvalitetniji materijali i naše decenijsko iskustvo u izvođenju ove vrste radova garancija su kvaliteta. Posebno nam godi zadovoljstvo investitora – kompanije “Aragosta invest” koja ima ogromno iskustvo u ovakvim projektima – istakli su u “Građusu”.

„Građusu“ su u još jednom u nizu velikom građevinskom projektu povjereni fasaderski radovi na gotovo 4.000 metara kvadratnih i mašinsko malterisanje oko 20.000 metara kvadratnih zidova i stropova. Paralelno sa fasaderima odlično napreduju i radnici zaduženi za mašinsko malterisanje tako da svi ispunjavaju planiranu dinamiku.

Stambeno-poslovni kompleks „Casa mia“ nalazi se na jednoj od najljepših gradskih lokacija u Banjaluci, a investitor je banjalučko preduzeće „Aragosta invest“. Smješten je u neposrednoj blizini kompleksa fakulteta u Ulici Stepe Stepanovića. Kompleks „Casa mia“ čine tri lamele koje sadrže 124 stambene jedinice na sedam etaža, deset poslovnih prostora u prizemlju i parking mjesta na tri nivoa u podrumskim etažama.

Osim modernog dizajna, kvaltetnih materijala i komfornih prostora, ovaj kompleks se izdvaja i time što je jedan od prvih „pametnih“ objekata u gradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*