Govedarica: SDS mora vratiti povjerenje, u Kotor Varošu je pobjednička stranka

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica posjetio je večeras Kotor Varoš i razgovarao sa rukovodstvom i članovima Opštinskog odbora stranke.
Ovo je prva posjeta predsjednika SDS-a jednom opštinskom odboru, a razlog što je krenuo iz Kotor Varoša je pobjeda koju je stranka ostvarila na proteklim lokalnim izborima.
Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Kotor Varoš Nedeljko Glamočak je poželio dobrodošlicu Govedarici i generalnom sekretaru stranke Igoru Ostojiću. Govedarica je istakao da SDS mora vratiti povjerenje i nadu u stranku.
– Unijećemo mnogo energije i voditi proaktivnu politiku, što smo već pokazali inicijativom za posebnu sjednicu Parlamenta BiH o stanju u pravosuđu. SDS je pobjednička stranka u Kotor Varošu, vi sada osjećate težinu izbornog rezultata koji je odredio da SDS ovdje bude najjača politička partija i to je za svako poštovanje – izjavio je Govedarica.
Zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš i potpredsjednik Opštinskog odbora SDS-a Mladen Trivunović je zatražio od Govedarice da više pažnje bude posvećeno lokalnim zajednicama u kojima je SDS napravio dobar rezultat kada je u pitanju podrška sa viših nivoa vlasti i zapošljavanje.
Govedarica je iskoristio priliku i za neformalno druženje sa rukovodstvom i članovima kotorvaroškog SDS-a, a za opušteniji dio posjete odabrali su “Našu kafanicu”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*