Glasajte – ko je od kotorvaroških funkcionera ili direktora najbolje radio u 2017. godini

“Moj Kotor Varoš” je od 1. januara 2018. godine pokrenuo anketu putem koje možete iznijeti svoj stav o tome koji su najvažniji opštinski funkcioneri i direktori preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština svojim radom ostavili najbolji utisak u prošloj godini.

Anketom su iz opštinske uprave obuhvaćena dva najvažnija funkcionera izvršne i zakonodavne vlasti – načelnik opštine Zdenko Sakan i predsjednik Skupštine opštine Ibrahim Palić.

Glasati možete i za direktore javnih ustanova čiji je osnivač opština – Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Vladimira Bibića, Centra za kulturu, sport i informisanje Dragana Zeljkovića, Centra za socijalni rad Dragana Pejakovića i vrtića “Larisa Šugić” Mladena Tepića.

U konkurenciji su i direktor Komunalnog preduzeća “Bobas” Slobodan Jurić, te direktori Agencije za lokalni ekonomski razvoj Predrag Tešić i Turističke organizacije Miodrag Petrović, te starješina Vatrogasnog društva Nedeljko Sakan. Iako su Agencija za lokalni ekonomski razvoj i Turistička organizacija osnovane prije nekoliko mjeseci iza sebe već imaju više projekata na osnovu kojih je moguće cijeniti Tešićev i Petrovićev rad, a ovaj tandem je i prije toga bio na rukovodećim pozicijama što takođe ulazi u ocjenu njihovog rada.

Jedna od mogućnosti u anketi je i da glasate za opciju “niko” ukoliko smatrate da niko od navedenih nije zaslužio pozitivnu ocjenu za rad u 2018. godini. 

Anketom nisu obuhvaćeni direktori ispostava republičkih javnih preduzeća, institucija i ustanova u Kotor Varošu s obzirom da je ograničena njihova autonomija u radu i kreiranju poslovnih planova.

Glasati možete do 1. februara 2018. godine kada ćemo u ponoć napraviti presjek i nakon toga objelodaniti konačne rezultate ankete. Anketa je dostupna na našem portalu “Moj Kotor Varoš”, koju možete posjetiti putem sljedećeg linka http://www.mojkotorvaros.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*