“Gastro fest” ustuknuo pred virusom korona

Tradicionalna kotorvaroška manifestacija “Gastro fest” otkazana je zbog epidemije virusa korona i zabrane okupljanja većeg broja ljudi na javnom mjestu.

Gradski trg u Kotor Varošu prethodnih godina bio je mjesto najljepšeg mirisa i ukusa, ali je ove godine viša sila pokvarila planove Turističkoj organizaciji koja organizuje manifestaciju. 

– Svjedoci smo da su otkazane sve manifestacije i skupovi na kojima se okuplja veći broj ljudi. U skladu sa preporukama zdravstvenih institucija i opštinskih organa odlučili smo da otkažemo “Gastro fest”. Razočarani jesmo, ali nam je zdravlje naših sugrađana na prvom mjestu – rekao je za “Moj Kotor Varoš” direktor Turističke organizacije Miodrag Petrović. 

“Gastro fest” je uz “Kotorvarošku kotlićijadu” ubjedljivo najbolja i najposjećenija manifestacija u Kotor Varošu. Okupljao je desetine ekipa koje su se nadmetale u pripremanju jela počevši od tradicionalnih za kotorvaroško podneblje do modernih delicija, posjetioci su uživali u degustaciji, a sve je pratio i bogat zabavni i umjetnički program.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*