GALERIJA: Srce Kotorvarošana kucalo za Vanju i Baću, uspjela plemenita akcija

Humanitarno veče “Za Vanju i Baću” u potpunosti je uspjelo i za pomoć u liječenju i oporavku naših sugrađana Vanje Pejakovića i Blažena Savanovića prikupljeno je 1.200 maraka.

Žurka posvećena humanosti, koju je u klubu “Avalon” organizovao Opštinski odbor mladih SDS-a Kotor Varoš, okupila je sinoć veliki broj mladih, koji su pokazali da imaju veliko srce i da su uvijek spremni da pomognu drugima u nevolji.

– Lijepo je vidjeti ovoliki broj mladih udruženih sa jednim ciljem – da pomognu dvojici mladića. Drago mi je što sam večeras mogao biti dio ove plemenite akcije – rekao je za “Moj Kotor Varoš” Slobodan Gelić koga smo zatekli sa društvom u “Avalonu”.

Sav prihod od prodaje pića biće uplaćen za liječenje Vanje i Blažena, a pored toga na ulazu je bila postavljena i kutija u koju su svi mogli da ubace svoj prilog. Organizatori humanitarne akcije bili su prezadovljni njenim ishodom.

– Zahvaljujemo se svima koji su došli na humanitarnu žurku i time pokazali humanost i veliko srce. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje ćemo organizovati kako bismo pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija – rekli su u Opštinskom odboru mladih SDS-a.

Pejaković je doživio tešku povredu kičme na ekskurziji u Italiji, dok se Savanović oporavlja od posljedica saobraćajne nesreće. Mladi SDS-a i klub “Avalon” pozvali su Kotorvarošane da u što većem broju dođu na humanitarno veče i podrže Vanjin i Blaženov oporavak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*