GALERIJA: Maslovare odličnim koncertom ispratile 2017. godinu

Kulturno-umjetničko društvo “Brio Rudar” priredilo je sinoć u Maslovarama sjajan novogodišnji koncert kojim je stavljena tačka na izuzetno uspješnu godinu.

Sala Doma kulture u Maslovarama bila je ispunjenja do posljednjeg mjesta čime je još jednom iskazano poštovanje prema bogatoj tradiciji koju baštini ovaj kraj. Domaćin se potrudio da goste na koncertu dočeka upravo po starom srpskom običaju – hljebom i solju.

Na koncertu su nastupili mala i srednja grupa i veterani, koji su izveli splet narodnih igara, a program su obogatili nastupi etno-grupe KUD-a “Brio Rudar”, dramske sekcije, izvornih grupa “Braća Čupić” iz Maslovara i “Kumovi” iz Očauša, dok je Đorđe Bojić recitovao pjesme koje je sam napisao.

– Oduševljeni smo posjetom i reakcijama i podrškom publike. Bilo je zaista divno biti dio ovakvog događaja u svom mjestu i zato smo se posebno trudili da svi budemo na najvišem mogućem nivou. Hvala našim Maslovarama na velikoj podršci koju nam pružaju, a posebno bih se zahvalila našoj Zorani Tovilović – sumirala je utiske za “Moj Kotor Varoš” korodinator Kulturno-umjetničkog društva “Brio Rudar” Milena Bogdanić.

Iza Kulturno-umjetničkog društva “Brio Rudar” je još jedna nuspješna godina u kojoj su se potpuno afirmisali i nastavili da omasovljuju članstvo, a uvjereni su da će taj trend biti zadržan i u 2018. godini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*