GALERIJA: “Kotorvaroški vašar” napravio bum i okupio hiljade posjetilaca

Prvi “Kotorvaroški vašar” pokazao se kao pun pogodak i prve večeri okupio oko 5.000 stanovnika Kotor Varoša i okolnih opština, koji su do zore uživali u dobroj atmosferi.

Plato kod restorana “Ruski car” bio je prepun, a u raznovrsnim sadržajima uživala su i djeca i stariji. Dječija graja dopirala je sa tobogana, ringišpila, trombolina i autodroma, a zadovoljni su bili i njihovi roditelji.

– Prelijepo je veče i mališani se odlično zabavljaju. Vašar je dobra ideja i dopunio je ljetni sadržaj u našem gradu. Za svakoga ima ponešto i sigurno ćemo doći i sutra – rekla je majka jednog mališana dok se on zabavljao na trombolini.

Stariji su do zore ostali u šatoru gdje je nastupala krajiška grupa “Sinovi Manjače” i Danijel Dragičević. Posjetioci su tražili mjesto više kako bi bili dio vesele atmosfere začinjene dobrom pjesmom, ukusnim pečenjem i hladnim pićem.

Zabava će biti nastavljena danas od 14 časova, a organizator Predrag Tešić očekuje da će i drugo poluvrijeme biti jednako dobro.

– Prezadovoljan sam atmosferom i posjetom. Danas nastavljamo od 14 časova do duboko u noć i očekujem još bolju atmosferu i sjajno druženje – rekao je Tešić za MKV.

Posjetioce će danas zabavljati krajiška grupa “Kapi zavičaja” i duo Nebo i Željo, te Kotorvarošani Šeba Baja Mali i specijalni gost Radoslav Drljača.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*