GALERIJA: Kotorvarošani uz vatromet na trgu ušli u 2018. godinu, dame osvojile nagrade

Veliki broj Kotorvarošana ispratio je 2017. godinu na gradskom trgu, a u 2018. su ušli uz vatromet koji je obasjao nebo iznad Kotor Varoša.

Novogodišnju čestitku okupljenima je potom uputio načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i poželio da im 2018. godina bude bolja i uspješnija od prethodne, ispunjena zdravljem, srećom i ličnim i porodičnim uspjesima.

Kotorvarošane je ka novoj godini vodio sjajni banjalučki pjevač Lukijan Ivanović, a prije njega su nastupili Folklorni ansambl “Kotor Varoš” i etno-grupa “Žubor”.

Poslije dužeg vremena u Kotor Varošu je organizovan doček nove godine na otvorenom, za šta se pobrinula opštinska Turistička organizacija. Posjetiocima je bilo obezbijeđeno besplatno kuvano vino, čaj i peciva, dok su najmlađi obradovani slatkišima.

Osim toga organizovana je i nagradna igra, a najsrećnije su bike dame koje su osvojile vikend za dvije osobe u hotelu “Hajdučke vode” i nagradne kupone vrijednosti od 100 i 70 KM. Pored toga podijeljen je i veći broj poklona vrijednosti do 25 KM.

– Zadovoljni smo slikama koje smo sinoć mogli vidjeti na gradskom trgu. Ispostavilo se da je organizacija dočeka bila pun pogodak i da ovo treba da postane tradicija – rekao je za “Moj Kotor Varoš” direktor Turističke organizacije Kotor Varoš Miodrag Petrović.

Pokrovitelj dočeka Nove godine bila je opština Kotor Varoš, a generalni sponzor kotorvaroško preduzeće “Građus”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*