GALERIJA: Iza uspješnih veterana stoje vrhunske žene

Kotorvaroški fudbalski veterani upriličili su povodom Dana žena druženje sa svojim ljepšim polovinama u hotelu “Hajdučke vode” i tako im stavili do znanja koliko ih cijene i poštuju.

Inicijativa je potekla od Alekse Vučanovića, koji je istakao da očekuje vrlo brzo da dame uzvrate feštom, jer se sa veteranima nije lako i jednostavno uzaimati.

– Mi smo se morali na neki način iskupiti za ostanke do kasnih sati poslije nedjeljne rekreacije i ovim gestom željeli smo pokazati našu ljubav i ujedno koliko poštujemo njihovu toleranciju – rekao je Vučanović i dodao da će ovo okupljanje postati tradicionalno.

Dame nisu krile oduševljenje druženjem, a pogotovo su bile iznenađene činjenicom da su njihovi partneri propustili termin ta rekreaciju i u potpunosti im posvetili nedjelju.

– Bile smo uz njih dok su se profesionalno bavili fudbalom, sada smo s njima kada rekreativno igraju, a znamo da najviše uživaju u trećem poluvremenu. Bitno je da su živi i zdravi i jedinstveni u svemu što rade, a današnjim gestom su nas prijatno iznenadili, jer su pokazali da misle na nas. Ovo je bila odlična prilika da se i mi žene međusobno upoznamo – istakla je Živana Varošić, supruga jednog od najboljih fudbaler Mladosti u njenoj istoriji Damira Varošića.

Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović je uručio prigodne poklone i zahvalnice pripadnicama ljepšeg pola i poručio da je njihova najveća sreća što su se udale za ljude kojima su glavne vrline vjernost i odanost, za sportiste po kojima je Kotor Varoš prepoznatljiv.

– Bilo nam je divno i nadam se da će nas se češće sjetiti u toku godine, a posebno bih zahvalila Ćobi koji nam je dao njihov raspored gostovanja i nastupa, tako da se možemo organizovati i planirati godišnje odmore i ljetovanja, odnosno da se uklopimo u njihov program rada – sa osmijehom je rekla Lela Vuković i dodala da sa nestrpljenjem očekuje novo okupljanje na kotorvaroškoj kotlićijadi, gdje će pružiti bezrezervnu podršku veteranima u pravljenju čorbe.

Poštenje, uz obavezu da sljedeće godine okupi istu ekipu, je primio najstariji veteran Slavko Žutić, koji je izrazio zadovoljstvo što su njegovi saigrači i danas zajedno i želju da ova druženja traju još dugo godina.

Za odličnu zabavu i vrhunski repretoar muzike pobrinuo se veteran Radoslav Drljača, koji je u pauzama svojim anegdotama uveseljavao prisutne. Druženje fudbalskih veterana i njihovih ljepših polovina uveličali su sa svojim suprugama Miomir Maglov i Aleksandar Petrović, koji su nebrojeno puta svojom dobrotom i plemenitošću pružili podršku radu Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije.

Uz vrhunsku hranu i dobru kapljicu druženje je potrajalo do kasnih sati, a u galeriji fotografija pogledajte dio atmosfere. Već od sutra veterani kreću sa pripremama za odlazak u Staru Pazovu, gdje će 25. marta odmjeriti snage sa tamošnjim “vršnjacima”.

Slučajni gosti

Društvu se neočekivano na kratko pridružio i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić sa suprugom Sanjom, koji su bili oduševljeni gestom kotorvaroških veterana. Slobodan Petrović je bio spreman za iznenađenje i Sanji Radojičić uručio ružu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*