GALERIJA: Djeca iz “Kuće radosti” dobila igralište i poklone

Igralište za djecu sa razvojnim poteškoćama i jezičko-govornim smetnjama o kojima brine Centar za porodicu “Kuća radosti” otvoreno je danas u Kotor Varošu uz prisutvo predstavnika Koalicije za zaštitu djeteta.

Glavni finansijer bila je organizacija “World vision” koja je obezbijedila 3.600 KM za nabavku opreme, a veliku podršku izgradnji dali su i kotorvaroški privrednici. Firma “Aco trejd” donirala je materijal i pijesak, zemljište je obezbijeđeno zahvaljujući plemenitosti vlasnika “Golub prevoza” Borislava Babića, a doprinos su dali i “Geo-Krčić” parcelisanjem zemljišta i “Dekol”, ustupivši svoju mehanizaciju i radnu snagu.

Centar za kulturu “Kuća radosti” ugostio je danas predstavnike opštine i prijatelje koji su pomogli izgradnju igrališta u znak zahvalnosti za podršku.

U posjetu Centru za kulturu “Kuća radosti” bili su i predstavnici kotorvaroškog Crvenog krsta koji su povodom Nedjelje djeteta obradovali mališane poklonima. Didaktički materijal, higijenska sredstva i slatkiši samo su dio poklona koji su u “Kuću radosti” stigli iz Crvenog krsta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*