GALERIJA: “Dermalova” prodavnica spremna za otvaranje, pogledajte ponudu

Fabrika obuće “Dermal R” iz Kotor Varoša završila je pripreme za otvaranje prve vlastite prodavnice u kojoj će Kotorvarošanima ponuditi proizvode po promotivnim cijenama.
“Dermal R” je do sada uglavnom radio za strane partnere, a sada će njihovi proizvodi biti dostupni u prodavnici u fabričkom krugu.
Menadžment “Dermala R” odlučio je da u krugu proizvodnog pogona u ulici Kneza Mihajla 47, otvori prodavnicu, koja će imati reklamno prodajni karakter.
– Krajem prošle godine smo prilikom proširenja proizvodnje najavili mogućnost da otvorimo prodavnicu kako bi naše proizvode plasirali i na domaće tržšte. To ćemo učiniti otvaranjem prodajnog objekta u okviru proizvodnog kruga u kojem ćemo sugrađanima po izuzetno povoljnim cijenama ponuditi naše proizvode – rekao je za MKV direktor i vlasnik “Dermala R” Radenko Bubić.
Na policama koje su već pounjene dominiraju proizvodi “Dermala R”, a prodajni asortiman će biti obogaćen i prodaji naći i programom kožne galanterije i pratećih proizvoda partnerskih firmi. Prodajni asortiman možete pogledati u galeriji MKV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*