Fudbalski veterani obilježili uspješnu godinu, darovi za Sašu i Dragišu

Kotorvaroški fudbalski veterani su druženjem zaključili vrlo uspješnu 2017. godinu u kojoj su učvršćena prijateljstva sa veteranima iz Murske Sobote, Kranja, Stare Pazove, Apatina, Sokobanje i sa Svjetskom organizacijom Roma.

Bila je to prilika i da Saši Vukoviću i Dragiši Juriću, koji su ušli u šestu deceniju života, budu uručeni darovi, a već je postala tradicija da članovi Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije proslavom obilježavaju rođendane.

– Moj školski drug Dragiša i ja smo rođeni u decembru i željeli smo da rođendan proslavimo u krugu onih sa kojima provodimo veći dio vremena, jer ovo prijateljstvo koje njegujemo nema granica – istakao je Saša Vuković i poželio svim veteranima da ih služi zdravlje u Novoj godini.

Posebno zadovoljstvo je prisutno zbog uspješne organizacije plivanja za Časni krst, koje je prošle godine privukla veliki broj posjetilaca.

– Zahvaljujući odličnoj saradnji sa arhijerejskim namjesnikom kotorvaroškim Milenkom Narićem pokrenuli smo ovu akciju, koja je u premijernom izdanju okupila 16 učesnika, a raduje podatak da već sada vlada veliko interesovanje za narednu godinu – rekao je predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović i dodao da će pobjedniku predstojećeg takmičenja zlatni dukat darovati porodica Duška Čolića.

Takođe, ove godine je u Kotor Varošu odlično organizovan i prvi međunarodni turnir prijateljstva, sa kojeg su svi učesnici ponijeli najljepše uspomene.

Donirani su novogodišnji paketići za moleban u hramu Svetog Proroka Ilije u Vrbanjcima, podijeljeno je deset fudbalskih lopti školama na području opštine, upriličeno je druženje sa ljepšim polovinama za Dan žena, a učešćem i dobrovoljnim prilozima kotorvaroški fudbalski veterani su podržali brojne sportske manifestacije i humanitarne aktivnosti.

Članovi Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije poželjeli su svim Kotorvarošankama i Kotorvarošanima srećne nastupajuće praznike, sa željom da ih dočekaju i proslave u ljubavi, miru i radosti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*