Fudbaleri Mladosti odlični, Pucarević dao dva gola Partizanu

Mladi fudbaleri Mladosti iz Kotor Varoša nastupili su danas na turniru u Glamočanima i ponovo ostavili odličan utisak, a sjajnu igru pružili su i protiv beogradskog velikana Partizana. 

Igrači rođeni 2009. godine odmjerili su snage sa beogradskim Partizanom, Ljubićem iz Prnjavora i Mladosti iz Glamočana. Pobjeda, remi i poraz bilans su koji je zadovoljio kotorvaroške nade.

Mladostaši su u prvom duelu remizirali sa Ljubićem 2:2, a potom savladali imenjake iz Glamočana 4:2, da bi u posljednjem duelu pretrpjeli poraz od Partizana 6:3.

Posebno se istakao Aleksa Pucarević koji je dva puta savladao golmana Partizana. 

– Ovo je bila prilika da naši mladi fudbaleri steknu novo iskustvo i odigraju utakmice sa veoma jakim rivalima, a o Partizanu ne treba trošiti riječi. Zadovoljan sam prikazanom igrom, a i rezultat je zadovoljavajući, iako je bio u drugom planu – rekao je za “Moj Kotor Varoš” trener u Školi fudbala Mladost Igor Vučanović. 

Turnir za igrače rođene 2009. i 2011. godine održan je u sklopu kampa koji Partizan treću godinu uzastopno organizuje u Glamočanima, a u obje kategorije nastupila su po četiri kluba. 

Kamp koji okuplja stotine mladih fudbalera biće održan od 18. do 24. avgusta, a na njemu će učestvovati i igrači Mladosti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*