FOTO GALERIJA: Veterani odigrali treće poluvrijeme sa damama

Kotorvaroški fudbalski veterani upriličili su druženje sa svojim ljepšim polovinama povodom Dana žena u restoranu “Hajdučke vode” i još jednom im stavili do znanja koliko ih cijene i poštuju.

Već tradicinalno druženje proteklo je u igri, pjesmi, zanimljivim pričama i anegdotama sa putovanja veterana i nedjeljnih termina.

– Žene su ukras svijeta i ovim gestom željeli smo pokazati našu ljubav i ujedno koliko poštujemo njihovu toleranciju – rekao je Radoslav Drljača, uvijek spreman za šalu i jedan od onih koji unosi vedar duh i zdrav u sva druženja.

Dame nisu krile oduševljenje zajedničkom večerom i poklonima koji su im uručeni.

– Predivno nam je bilo i samo možemo poželjeti da se češće družimo, a za naše muževe imamo razumijevanja kada ostanu i malo duže poslije termina za fudbal, jer su u takvim godinama da najviše uživaju u trećem poluvremenu – istakla je Slavica Maksimović.

Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović je uručio cvijeće i prigodne poklon bonove pripadnicama ljepšeg pola i poručio da je njihova najveća sreća što su se udale za ljude kojima su glavne vrline vjernost i odanost i za sportiste po kojima je Kotor Varoš prepoznatljiv.

Poštenje, uz obavezu da sljedeće godine okupi istu ekipu, primio je Saša Vuković, koji je izrazio želju da ova druženja traju još dugo godina i da se broj oženjenih veterana poveća u ovoj godini.

Uz vrhunsku hranu i dobru kapljicu druženje je potrajalo do kasnih sati, a već od sutra veterani kreću sa pripremama za odlazak u Staru Pazovu i Sokobanju, gdje će u aprilu i maju odmjeriti snage sa tamošnjim “vršnjacima”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*