FOTO GALERIJA: Ulicama Kotor Varoša trčalo 160 dječaka i djevojčica

Učenici centralne Osnovne škole “Sveti Sava” Kotor Varoš bili su najuspješniji u današnjoj uličnoj trci u kojoj je u okviru obilježavanja 24. aprila – Dana opštine učestvovalo 160 dječaka i djevojčica.

U kategoriji drugih i trećih razreda trijumfovali su učenici Osnovne škole “Sveti Sava” Anja Smiljić i Faruk Avdić, dok su u konkurenciji četvrtih i petih razreda najuspješniji bili Milica Džombić iz iste škole i Jovan Stojanović iz Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” iz Maslovara.

Jovana Tomić iz Osnovne škole “Sveti Sava” bila je najbrža u kategoriji šestih i sedmih razreda, dok je njen vršnjak iz škole “Petar Petrović Njegoš” iz Maslovara Bojan Petrović zauzeo prvo mjesto u konkurenciji dječaka.

U najstarijoj kategoriji u kojoj su trčali učenici devetih razreda najbolji su bili učenik Osnovne škole “Sveti Sava” iz Zabrđa Ružica Janković i učenik Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” Danilo Nović.

Diplome, pehare i vrijedne robne nagrade najuspješnijim učenicima uručio je načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan. Organizatori ulične trke bili su opština, Osnovna škola “Sveti Sava” i Policijska stanica Kotor Varoš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*