FOTO GALERIJA: Sin Dragan “zapalio” Maslovare i razgalio dječija srca

Sjajan nastup i izuzetno zanimljiv performans pred učenicima centralne i područnih škola u Maslovarama izveli su danas glumci iz Srbije.

Predstavu “Boki i Oki šou – selu u pohode” odigrali su glumci iz Srbije i “zapalili” Maslovare. Đaci su se najviše obradovali Nenadu Okanoviću, koji je dospio u svaku porodicu igrajući čuvenog sina Dragana u hit seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

– Drago mi je da smo ovdje i da vidimo dječije osmijehe. Ovu predstavu igramo u rubnim selima naše RS, obično je to pred mnogo manje djece, tako da je ovo danas bilo fantastično. Ovo je selo u kojem smo dobili najviše aplauza – rekao je Okanović za “Moj Kotor Varoš”.

Oko 250 učenika i više od 100 roditelja i nastavnika uživalo je u predstavi u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama.

– Ovo je jedna u nizu predstava koja gostuju u našoj školi i naravno da će ih biti još. Zahvaljujući dobrim ljudima iiz Pokreta “Pozitivna Srpska” djeca i njihovi roditelji su mogli besplatno da uživaju u predstavi – rekla je direktorica Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” Dragana Đukić i zahvalila svima koji su odvojili dio svog vremena i dolaskom podržali napore da neke stvari budi promijenjene na bolje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*