FOTO GALERIJA: Maslovare čuvaju tradiciju, vole Srbiju i Srpsku i pomažu djeci

Maslovare su sinoć imale priliku da uživaju u trećem koncertu Kulturno-umjetničkog društva “Brio rudar”, a sala Doma kulture bila je premala da primi sve one koji su došli da pogledaju sjajan program koji su pripremili članovi društva sa gostima.

Pod motom “Čuvamo tradiciju, volimo Srbiju i Srpsku” članovi raznih sekcija i uzrasta KUD “Brio rudar” su izveli bogat folkloni i muzički program. Publika je prezadovoljna dočekala kraj, a još zadovoljniji bili su u KUD “Brio rudar”.

– Polako, ali sigurno ovaj koncert prelazi u tradiciju. Zahvaljujem svima koji su odvojili vrijeme i došli da pogledaju naš i nastup naših gostiju. Iz godine u godinu vidi se napredak i zadovoljni smo radom svih naših sekcija. Nastavićemo da prenosimo tradiciju na mlađe naraštaje, jer podrška ljudi koji su ovih godina sa nama govori da smo na dobrom putu – rekao je prvi čovjek KUD “Brio rudar” Sredo Bogdanić.

Članovi ansambla iz Maslovara pokazali su i plemenitost jer će sav prihod od ulaznica biti usmjeren u humanitarne svrhe i podršku akciji za oboljelu djecu “S ljubavlju hrabrim srcima”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*