FOTO GALERIJA: Kotor Varoš mora pokazati da je u vrhu SNSD-a

Kotorvaroški SNSD uvjeren je u pobjedu na predstojećim opštim izborima i da će doprinjeti ukupnom trijumfu stranke u kojem je najvažnija pobjeda Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika RS.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić istakao je na druženju omladine sa rukovodstvom stranke, da je uvjeren u pozitivan rasplet 7. oktobra.

– Pobjeda je naša, ali treba da bude što ubjedljivija i još jednom vas pozivam da posebno podržimo našeg kandidata za Narodnu skupštinu RS Radenka Bubića i Dodika i Cvijanovićevu – rekao je Kušljić.

Bubić je istakao da do kraja kampanje svi članovi SNSD-a moraju ozbiljno raditi kako bi ostvarili što bolji rezultat.

– Moramo svi dodati gas kako bi pobjeda bila što ubjedljivija, a ako možemo uzeti i koji glas od suprotne strane to će biti dodatni uspjeh – rekao je Bubić.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu RS Nikola Špirić istakao je da je glavni cilj pobijeda kandidata za najviše pozicije.

– Kada pobijedi Dodik pobijedili smo svi. Cilj je da pobijedi i Cvijanovićeva, što je sigurno jer ona i nema ozbiljnog protivkandidata. Treba da imamo i većinu u parlamentima, naš brat Bubić nas je zadužio prethodnih godina i moramo ga podržati – poručio je Špirić.

Nosilac liste za Parlament BiH Nebojša Radmanović istakao je da je lijepo biti među mladim ljudima koji su svi SNSD.

– Osjetio sam snažnu pozitivnu energiju. Kotor Varoš ovaj put mora pokazati da je u vrhu SNSD-a i sigurno ćemo postići uspjeh koji je uspjeh za budućnost. Sve što radi druga strana je suprotno od toga jer su oni pokazali da žele centralizovanu BIH sa kojom nema budućnosti RS. Jedina budućnost mladih je RS – rekao je Radmanović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*