FOTO GALERIJA: Djeca pokazala najljepše lice Kotor Varoša, nagrađeni najbolji učenici

Dječija manifestacija “Moj grad i ja” na kojoj su nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole održana je sinoć u okviru aprilskih svečanosti povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Za najbolji likovni rad u kategoriji od prvog do četvrtog razreda nagrađena je Dunja Narić, druvo mjesto pripalo je Jeleni Bojić, a treće Nemanji Mikanoviću. U istoj disciplini u konkurenciji učenika od petog do devetog razreda prvo mjesto osvojila je Kristina Vrljanović, dok su drugo i treće zauzele Milica Arnautović i Jelena Jurić.

Autor najboljeg literarnog rada u konkurenciji đaka od prvog do četvrtog razreda je Milana Verić, drugo mjesto pripalo je Branki Radmanović, a treće Spomenki Madžarić. U konkurenciji učenika od petog do devetog razreda najbolji rad imala je Marija Stojanović, drugo mjesto zauzela je Anastasija Modić, a treće Sara Raljić.

Nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i direktor Centra za kulturu, sport i informisanje Dragan Zeljković.

Mališane i njihove roditelje koji su do posljednjeg mjesta ispunili bioskopsku salu sjajnim nastupima su zabavljala djeca iz vrtića “Larisa Šugić”, učenici osnovnih škola “Sveti Sava” Kotor Varoš, “Petar Petrović Njegoš” Maslovare i “Petar Kočić” Šiprage, djeca iz “Kuće radosti”, baletska i plesna sekcija Centra za kulturu sport i informisanje i popularni Nidžo Cvrčak.

Manifestaciju “Moj grad i ja” organizovali su Centar za kulturu, sport i informisanje i Osnovna škola “Sveti Sava” uz pokroviteljstvo opštine Kotor Varoš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*