Fasada za ugodnije ljeto uz poklon cijenu iz “Građusa”

Preduzeće “Građus” postiglo je prodajnom akcijom “U susret ljetu” do sada najbolje rezultate u prodaji u ovo doba građevinske sezone.

Zbog toga je menadžment preduzeća, uz dodatne napore sa njihovim poslovnim partnerima, odlučio da svoje kupce i u junu nagradi još povoljnijim cijenama fasadnih materijala i da time u potpunosti spremno zajedno dočekaju visoke ljetne temperature.

U sklopu tekuće akcije, pod simboličnim motom “Poklon cijene, stop vrelinama”, kupci mogu kupiti kompletan fasadni termoizolacioni sistem sa stiroporom debljine deset centimetara od najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača fasadnih materijala.

Uz “Austrotherm” fasadni stiropor, “Röfix”, “Colorit” i “Bauklar” nude kompletan ostali potrebni materijal za cijeli “demit”  sistem. Fasadna ljepila, fasadna mrežica, tiple, fasadna podloga i željeni završni fasadni sloj su sastavni dio cijene.

Akcijske cijene sa svim potrebnim materijalima nisu konačne. Odluka direktora i vlasnika “Građusa” Slavka Đukića je da kupcima odobri i dodatni količinski popust.

– Najprije želim da se zahvalim svim našim kupcima u tekućoj godini što su već izgrađeno povjerenje u kvalitetan i profesionalan materijal nagradili kupovinom baš u “Građusu”. Takođe posebnu zahvalnost dugujem svojim saradnicima i poslovnim partnerima koji su iskazali visok nivo razumjevanja i profesionalnosti, te kupcima predočili razliku između dokazanog kvaliteta materijala kod nas i pokušaja nametanja neprofesionalnih i prolaznih materijala u okruženju. Zato je moja odluka da uz već nikad povoljnije cijene kupcima odobrimo dodatni količinski popust prilikom svake kupovine – izjavio je Đukić za “Moj Kotor Varoš”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*