“Elitte Bella Italia” svako slavlje čini čarobnim

Kafe-picerija “Elitte Bella Italia” u Kotor Varošu u svojoj ponudi ima i moderno uređen prostor u kome je moguće organizovati različite proslave i svečanosti kapaciteta do stotinu mjesta.

– Prostor se nalazi na spratu i pored zatvorenog dijela ima i veliku terasu. U ponudi imamo različite pakete usluga i trudimo se da napravimo što kvalitetniji meni, ali takođe i dobru atmosferu kako bi se naši gosti osjećali što komfornije i kako bi događaj koji proslavljaju prošao onako kako to oni i očekuju – rekao je za “Moj Kotor Varoš” menadžer ovog ugostiteljskog objekta Miroljub Kalamanda.

On je dodao da gostima značajne događaje čine nezaboravnim i da su svjedoci tome svi koji su bili sudionici dosadašnjih slavlja na kojima je bila sjajna atmosfera.

– Tu smo da se dogovorimo kako da organuzujemo najbolje proslave rođendana, punoljetstva, momačke i djevojačke večeri, krštenja i drugih. Pozivam sve naše goste koji su zainteresovani da dođu kod nas i pogledaju prostor, a mi ćemo se potruditi da izađemo u susret svim zahtjevima i da gosti što zadovoljniji odu kući – istakao je Kalamanda.

Objekat kafe-picerije “Elitte Bella Italia” izgrađen je prije nekoliko godina i od tada je jedan od najreprezentativnijih u Kotor Varošu. Ugodne trenutke u njemu proveli su poznati sportisti, muzičari, poslovni ljudi i visoki zvaničnici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*