Ekatarina Kuzmić – otac uzor u medicini i politici

Čuveni kotorvaroški pedijatar Milorad Kuzmić otišao je u zasluženu penziju i povukao se iz političkog života, a nakon medicine i u politici ga je naslijedila kćerka Ekatarina.

Kuzmićeva je nakon završenog Medicinskog fakulteta odlučila da se uhvati u koštac sa novim izazovom, a put ka uspjehu u političkim vodama potražiće na lokalnim izborima sa liste kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Kotor Varoš. 

Mlada dama sa diplomom doktora stomatologije do sada je koračala stopama roditelja – ljekara Milorada i Eleonore Kuzmić. Očevi geni učinili su da se o proba i u politici, ali je izabrala suprotan politički tabor. 

– Istina je da je moj otac bio dugogodišnji član i funkcioner SDS-a, ali sam uz njegovu punu podršku pristupila listi SNSD-a jer smatramo da ta stranka vodi ispravnu politiku. U ovoj stranci sam prepoznala sebe. SNSD je daje priliku mladim ljudima i uvažava njihovo mišljenje i stavove, a to je bilo veoma značajno u donošenju moje odluke jer vjerujem da kolege i ja sa ove liste možemo mnogo da damo našem gradu – istakla je Kuzmićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić rekao je da svaki mladi i obrazovani čovjek mora dobiti šansu da iskaže svoj potencijal.

– SNSD je još jednom pokazao otvorenost prema toj populaciji. Na njima je budućnost i našeg grada i Republike. Sa mladim i obrazovanim snagama sigurno koračamo ka pobjedi i boljoj budućnosti Kotor Varoša – kaže Kušljić.

On je dodao da mu je veoma važna podrška porodice Kuzmić imajući u vidu da je riječ o vrhunskim stručnjacima i uglednim Kotorvarošanima koji su se dokazali svojim radom. 

Milorad Kuzmić je kao pedijatar i humanista radio duže od 40 godina, a njegova supruga Eleonora čitav životni vijek posvetila je radu sa djecom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*