Dušan Petrović predsjednik sekcije, Pane Gavrić ponovo predložen na čelo Lovačkog udruženja “Borčići”

Dušan Petrović jednoglasno je izabran za predsjednika Lovačke sekcije “Kruševo brdo” koja djeluje u sastavu Lovačkog udruženja “Borčići” iz Šipraga i na toj dužnosti naslijedio je Velimira Moraču.

Na sastanku Lovačke sekcije “Kruševo brdo” 48 prisutnih je takođe jednoglasno predložilo aktuelnog predsjednika Panu Gavrića za novi mandat na čelu Lovačkog udruženja “Borčići”.

Izabrani su i članovi Predsjedništva Lovačke sekcije “Kruševo brdo” u koje su ušli Dušan Petrović, Velimir Morača, Drago Maksimović, Aleksandar Svjetlanović i Pero Raca.

Ispred Lovačke sekcije “Kruševo brdo” za članove Upravnog odbora Lovačkog udruženja “Borčići” predloženi su Pane Gavrić, Dušan Petrović i Velimir Morača, a za člana Nadzornog odbora Duško Trikić.

Lovačka sekcija “Kruševo brdo” predložila je za članove Skupštine Lovačkog udruženja Aleksandra Svjetlanovića, Branimira Mirkovića, Sinišu Nikodinovića, Novaka Vučića, Radenka Kneževića, Sekulu Buzića, Mirsada Palića, Đuru Ivanovića i Miljana Maksimovića.

Za članove komisija Lovačkog udruženja “Borčići” delegirani su Rajko Malijević (lovstvo), Mirsad Palić (kinelogija), za disciplinskog tužioca Simo Marić, a za disciplinski sud Pane Injac.

Na sastanku je jednoglasno usvojen izvještaj o radu Lovačke sekcije “Kruševo brdo” u prethodne četiri godine, koji je podnio Morača.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*