Dom zdravlja uređuje najveći parking u Kotor Varošu i postavlja rasvjetu

Dom zdravlja „Sveti Pantelejmon“ Kotor Varoš nastavio je sa uređenjem kruga asfaltiranjem parkinga i prostora oko garaža i postavljanjem rasvjete.

Direktor Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“ Vladimir Bibić rekao je za „Moj Kotor Varoš“ da će asfaltiranjem biti obuhvaćena površina od 1.500 metara kvadratnih. Od toga se, prema njegovim riječima, 1.000 metara kvadratnih odnosi na parking, a ostatak na asfaltiranje prostora oko garaža i po krugu.

– To će biti ujedno i najveći parking u gradu, potpuno obilježen i osvijetljen. Time će biti riješen problem sa gužvom i parkiranjem u Domu zdravlja – rekao je Bibić i dodao da je veći dio investicije finansira Dom zdravlja, a ostatak Opština Kotor Varoš.

Privođenjem kraju ovog posla biće u potpunosti završeno uređenje kruga Doma zdravlja, koje je počelo poslije izgradnje novog bloka, rekonstrukcije starog objekta i rušenja zgrade u kojoj je nekada bila Hitna pomoć, a danas moderna apoteka.

Bibić kaže da Dom zdravlja nastavlja i sa drugim ulaganjima i privodi kraju uređenje i opremanje laboratorije i ginekologije.

Investicije u posljednje tri godine u Domu zdravlja itnosile su oko 3,5 miliona KM, a ova zdravstvena ustanova u tom periodu funkcioniše bez problema i nema dospjelih neizmirenih obaveza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*