Dom zdravlja u potpunosti riješio problem sa parkiranjem

Dom zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš završio je još jednu investiciju i u potpunosti uredio parking prostor u krugu ove zdravstvene ustanove.

Direktor Doma zdravlja Vladimir Bibić kaže za “Moj Kotor Varoš” da su asfaltiranjem posljednjeg neuređenog dijela riješili dugogodišnji problem sa parkiranjem. 

– Kotorvarošani znaju koliko su imali muke da pronađu parking u krugu Doma zdravlja, ali je sada i tom problemu došao kraj. Završetkom ovog parkinga moći ćemo da odgovorimo i tim potrebama pacijenata, što će im uz vrhunske medicinske usluge omogućiti kvalitetnu zdravstvenu zaštitu – rekao je Bibić. 

Novi parking, uključujući dio oko apoteke, prostire se na 1.500 metara kvadratnih. Osim asfalta postavljeni su ivičnjaci oko cijelog parkinga, urađeni odvodi i postavljena rasvjeta.

Izvođač radova bilo je kotorvaroško preduzeće “Petrović”.

Završetkom milionski vrijednih infrastrukturnih projekata menadžment Doma zdravlja ponovo u fokus stavlja dodatno unapređenje kapaciteta u kojima pacijenti dobijaju direktnu medicinsku pomoć.

1 Comment

  1. Zaista mi je drago da vidim ovako sređen dom zdravlja. Krajem pedesetih i početkom šezdesetih godina prošlog veka moji roditelji su radili u ovoj ustanovi. Baš sad za prvomajske praznike ja sam obišao Kotor Varoš mesto u kom sam prohodao i progovorio te živeo u njemu do svoje četvrte godine. Puno pozdrava mojim bivšim sugrađanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*