Dodik ukazao povjerenje Bubiću i Kotor Varošu

Radenko Bubić izabran je danas za člana Predsjedništva SNSD-a čime je Kotor Varoš poslije duže vremena dobio mjesto u tijelu koje kreira politiku najjače stranke u RS.

Bubiću je ukazano povjerenje na sjednici Glavnog odbora SNSD-a održanoj u Banjaluci. Sjednici Glavnog odbora prisustvovali su i članovi iz Kotor Varoša Goran Kušljić, Radenko Bubić, Miroljub Jurić i Milka Jurić.

Stranka je i na ovaj način ukazala podršku i povjerenje kotorvaroškom opštinskim odboru i odala priznanje Bubiću za dobre rezultate u posljednja dva ciklusa opštih izbora na kojima je ostvarivao odlične rezultate i za dlaku ostajao bez mandata u Narodnoj skupštini RS. 

Glavni odbor SNSD-a je izabrao Željku Cvijanović, Radovana Viškovića, Nikolu Špirića, Nebojšu Radmanovića i Igora Radojičića za potpredsjednike stranke, dok je Luka Petrović ponovo izabran za generalnog sekretara stranke.

Predsjedništvo SNSD-a ima 45 članova, a u njemu su pored pet potpredsjednika i generalnog sekretara i predsjednik Aktiva žena Nada Tešanović, te predsjednik mladih SNSD-a Denis Šulić. 

Na sjednici Glavnog odbora SNSD-a izabrano je i po 30 članova Političkog savjeta i Savjeta za društveno ekonomska pitanja.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je na početku sjednice da je politička situacija u RS stabilna i da RS ima najbolje pokazatelje od broja zaposlenih do ukupnih ekonomskih prilika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*