Dodik: Sve što je urađeno u Kotor Varošu uradio je SNSD

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je danas u Maslovarama da je Kotor Varoš veoma važna opština i da mora postojati koordinacija lokalne i republičke vlasti zbog čega je veoma značajna pobjeda koalicije predvođene SNSD-om na lokalnim izborima.

– Sve što se dobro desilo u Kotor Varošu urađeno je pod vođstvom SNSD-a. Mora da postoji koordinacija lokalne i republičke vlasti jer tada imamo mogućnost da uradimo još više. Od aktuelne vlasti u Kotor Varošu nije bilo inicijative prema republičkom nivou. Da nije plakata ne bih ni znao ko je načelnik opštine Kotor Varoš. Došao sam da vas podržim i da podržim Slobodana Župljanina. Do izbora treba učiniti sve što je moguće kako bismo pobijedili jer moramo da završimo projekte koji su ostali – rekao je Dodik na druženju sa rukovodstvom kotorvaroškog SNSD-a, kandidatima te stranke za odbornike u Skupštini opštine Kotor Varoš i kandidatom za načelnika opštine Slobodanom Župljaninom.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić rekao je da je Dodiku dao obećanje da će pobijediti na lokalnim izborima.

– Obećao sam da ćemo pobijediti i da nećemo biti jedina opština gdje vlast predvodi PDP – naglasio je Kušljić.

Župljanin je istakao da znaju šta ne valja u Kotor Varošu.

– Sada je najvažnije da se svi angažujemo do izbora i da 15. proglasimo pobjedu, a da 16. novembra Kotor Varoš krene novim putem. Zašto Kotor Varoš ne bi izgledao kao i drugi gdje vlast čini republička koalicija. Kotor Varoš izgleda jadno i ružno. Dodik pomaže i onima gdje nije SNSD vlast, ali iz Kotor Varoša nije bilo inicijative. Nema projekata bez saradnje sa republičkom vlasti. Ja sam se 1992. godine borio da Kotor Varoš ne ode u FBiH i uspio sam, a ove godine se borim da Kotor Varoš uvedemo u zajednicu opština u kojima je republička koalicija na vlasti – istakao je Župljanin.

Vlada RS uložila je 250.000 KM u sanaciju krova, stolarije i grijanja u Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama.

Lokalni izbori zakazani su za 15. novembar 2020. godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*