DNS proslavio krsnu slavu Mitrovdan

Opštinski odbor DNS-a proslavio je večeras krsnu slavu Mitrovdan, a slavski obred obavili su sveštenici Damir Vrhovac i Mirko Batar, poslije čega je uslijedilo lomljenje slavskog kolača.
Potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović je čestitao slavu članovima i simpatizerima stranke i poručio da tradiciju koja traje šest godina ne treba prekidati.
– Želim vam da u našem zaštitniku Svetom Dimitriju i njegovom iskustvu pronađete ideju za ovozemaljski život, ali i da čuvamo vjeru i praznovanje kao što je on širio hrišćanstvo – istakao je Čubrilović.
DNS je u Kotor Varošu osnovan 2010. godine, a predsjednik Opštinskog odbora Slobodanke Kalamanda je istakla da im podrška konstantno raste.
– Iza naših rezultata stoji ogroman rad, velika posvećenost i odanost političkim ciljevima DNS-a. U odnosu na prethodne lokalne izbore imamo 205 glasova više – istakla je Kalamanda i dodala da će DNS u lokalnom parlamentu sa tri odbornika biti relevantan politički faktor.
Proslavi su prisustvovali i predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Damir Ćopić, delegacija Glavnog odbora i lokalnih odbora stranke iz Čelinca i Banjaluke, brojni članovi sa područja Kotor Varoša, lokalni privrednici i gosti.

raw-15

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*