DNS: Oni koji su izdali naše glasače, na sreću napustili su i DNS

Opštinski odbor DNS-a Kotor Varoš saopštio je da je potpuno uvjeren da će građani koji su na prethodnim izborima glasali za tu stranku ponovo glasati za nju.

– Pojedinci mogu izdati glasače DNS-a, oni su na svu sreću napustili redove DNS-a, ali DNS nikada neće izdati svoje glasače. DNS je prije dvije godine na parlamentarnim izborima po broju osvojenih glasova bio drugi u opštini Kotor Varoš. Kotorvaroški DNS je poslije izbora imao problema za koje nije kriv i to je sada svima očigledno – naveli su iz DNS-a. 

Podsjetili su da je DNS prvi podržao kandidaturu Slobodana Župljanina za načelnika opštine Kotor Varoš na predstojećim lokalnim izborima.

– To znači da je DNS pouzdan politički partner i opšte interese uvijek stavlja iznad pojedinačnih. DNS je u proteklih 20 godina bio najsnažniji i najozbiljniji partner u vladajućoj koaliciji SNSD-DNS-SP. On je je to bio, on to jeste i on će to ostati – poručili su iz DNS-a.

Kandidatska lista DNS-a za odbornike u Skupštini opštine Kotor Varoš biće kompletirana sutra i predstavljena javnosti.

– DNS ne priča mnogo, ne daje lažna obećanja i ne hvali se, nego svojom političkom akcijom stvara bolje uslove za život svih građana. Ako nešto obećamo to i ispunimo. Zato je naš slogan uvijek bio
“Riječ je riječ” – istakli su iz DNS-a.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*