Djed Mraz obradovao nasljednike fudbalskih veterana

Kotorvaroški fudbalski veterani krunisali su još jednu uspješnu godinu podjelom paketića svojim mališanima i druženjem sa ljepšim polovinama.

Znak plemenitosti i dobrote je izmamio radost i osmijehe mališana, ali i njihovih mama. 

Mnogo zdravlja, veselja i dobrih prijatelja mališanima je poželio Djed Mraz, a najmlađi su uputili još po koju želju roditeljima.

– Želimo da budemo bolji fudbaleri od naših očeva, ali da se kao i oni družimo u budućnosti – poručili su Nikola Novaković i Siniša Vuković.

Nora Varošić je posebno ponosna na svog tatu, ali i na njegove drugare, jer nisu zaboravili da je vrijeme praznika istovremeno i vrijeme darivanja.

Supruge fudbalskih veterana su prijatno iznenađene što su mališani dobili paketiće, ali i zbog činjenice da su djeca imala priliku da se međusobno upoznaju.

– Opraštamo im što su u prošloj godini ostajali duže nego obično poslije nedeljnih termina, što su imali više odlazaka u Sloveniju, Srbiju i Hrvatsku nego obično, jer ova druženja i prijateljstva su neopisiva i jedinstvena i hvala im na tome – poručile su supruge fudbalskih veterana i njihovih prijatelja.

Novo druženje, ali ovoga puta samo sa ljepšim polovinama, je zakazano za 8. mart, kada će kotorvaroški ambasadori sporta i humanosti predočiti suprugama plan aktivnosti u ovoj godini, uz samo jednu želju – da imaju razumijevanja kao i do sada.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*