Djed Mraz obradovao djecu kotorvaroških veterana

Kotorvaroški fudbalski veterani i njihovi prijatelji upriličili su tradicionalno druženje sa suprugama i mališanima koje je Djed Mraz obradovao paketićima.

Mališani su uz muziku i zabavne sadržaje uživali u prostorijama Fudbalskog kluba Mladost, a njima u čast je priređen i veličanstven vatromet.  Znak dobrote je izmamio radost i osmijehe mališana, ali i njihovih mama, baka i djedova. Mnogo zdravlja, veselja i prijatelja mališanima je poželio Djed Mraz, a najmlađi su uputili još po koju želju roditeljima.

– Želimo da se naši roditelji međusobno što više druže, jer će onda biti više paketića i zabave za nas. To nas posebno raduje – poručile su Nora Varošić i Lara Petrović.

Supruge fudbalskih veterana i njihovih prijatelja su bile zadovoljne jer njihovi muževi nisu zaboravili da je vrijeme praznika istovremeno i vrijeme darivanja, ali i zbog činjenice da su djeca imala priliku da se međusobno još više upoznaju.

Veterani su zahvalili parohu Mirku Bataru na podršci u nabavci paketića i domaćinima druženja Branku Ponorcu i Igoru Vučenoviću.

Iz Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije su pozvali ljude dobre volje da 19. januara prisustvom uveličaju Bogojavljensku litiju i podrže hrabre i odvažne mladiće koji će plivati za Časni krst.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*