Djeca u Zabrđu dobila svoj kutak, završena sanacija i proširenje igrališta

Sanacija i proširenje igrališta u Zabrđu kod Kotor Varoša su završeni, a predstavnici Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) koji realizuje projekat u sklopu kojeg su obavljeni radovi ocijenili su danas da je kotorvaroška firma “Petrović” uspješno obavila zadatak.

Radovi su obavljeni u sklopu projekta “Jačanje uloge mkesnih zajednica” koji zajednički finansiraju vlade Švajcarske i Švedske. Na igralištu je saniran dio postojećeg terena koji je io ispucao usljed širenja korijenja okolnog drveća i postavljene novi koševi, dok su pored terena montirane klupe.

Igralište je prošireno brojnim sadržajima za djecu koja od sada mogu da uživaju na ljuljaškama, toboganima, klackalicama, vrteškama i igri u pijesku.

– Predstavnici UNDP-a ocijenili su da su radovi obavljeni u skladu sa projektom i da su postavljeni svi planirani sadržaji. Izuzetno sam zadovoljan završetkom projekta, a posebno mecraduju slike sa dječijeg dijela igrališta koje već večerima vrvi od mališana – rekao je za “Moj Kotor Varoš” načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u opštini Kotor Varoš Slovodan Gelić koji je sa odbornikom SDS-a Draganom Zeljkovićem inicirao ovaj projekat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*