Djeca iz Kotor Varoša raspjevana sa Leontinom

Koncert “Leontina za djecu”, koji je organizovan kao poklon Fabrike obuće “Dermal” djeci Kotor Varoša povodom novogodišnjih praznika, održan je u kotorvaroškoj kino-sali.

Interpretatorka zabavne muzike Leontina Vukomanović rekla je da koncert u Kotor Varošu nije samo njen, već i kotorvaroških mališana koji su sa njom pjevali novogodišnje pjesme.

– Potrudila sam se da izvedem pjesme koje svi znaju, jer mislim da su koncerti najljepši kada publika pjeva. Zato su na mom repertoaru ne samo poznate novogodišnje pjesme, već i pjesme koje su dječiji evergrini, kao i pjesme koje sam ja komponovala – rekla je Vukomanovićeva.

Vlasnik i direktor Fabrike obuće “Dermal” Radenko Bubić zadovoljan je zbog prisustva velikog broja najmlađih Kotorvarošana.

– Oni su nam najvažniji jer su budućnost našeg grada. Ovo je naš poklon njima i nadam se da ćemo biti u prilici da im često poklanjamo ono što žele i što im je potrebno za bolje i kvalitetnije uslove za učenje i rad – poručio je Bubić.

Mališani su gromoglasno pozdravili Leontinin nastup, pjevajući i igrajući sa njom. Dječak Mitar Blagojević rekao je da mu se koncert dopao.

– Na bini smo plesali i bilo je baš lijepih pjesama. Nadam se da ćemo i sljedeće godine isto ovako nekoga lijepog da upoznamo i da pjevam – rekao je Mitar.

Koncert je organizovan u saradnji sa kotorvaroškim Centrom za kulturu, sport i inormisanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*