“Dermal” privodi kraju izgradnju hale u Kneževu

Preduzeće “Dermal” iz Kotor Varoša privodi kraju građevinske radove na izgradnji proizvodne hale u Kneževu.

“Dermal” je polovinom godine kupio zemljište, a krajem jula počela je izgradnja hale površine 3.200 kvadratnih metara.

– Hala je u završnoj fazi i ako nam vremenske prilike dozvole planiramo useljenje do kraja novembra 2020. godine – rekao je vlasnik i direktor “Dermala” Radenko Bubić. 

“Dermal” tri godine posluje u Kneževu i u kontinuitetu je širio proizvodne kapacitete i povećavao broj zaposlenih.

– Napravili smo dobar poslovni potez odlukom da pokrenemo proizvodnju u Kneževu. Mi smo imali potrebu za radnom snagom, a u Kneževu je bila potreba za zapošljavanjem. Proizvodnju smo pokrenuli s radnim snagom bez iskustva u proizvodnji obuće, ali radilo se o vrlo vrijednim i odgovornim radnicima koji su se za vrlo kratko vrijeme obučili i svoje znanje prenosili na novoprimljene radnike – istakao je Bubić. 

U “Dermalovom” pogonu u Kneževu radi 300 zaposlnih.

– Već odavno imamo potrebe za većim i uslovnijim proizvodnim objektom. Zbog toga smo se odlučili za izgradnju hale. Za ovako brz razvoj i rast našeg preduzeća najveće zasluge pripadaju našim vrijednim i odgovornim radnicima – rekao je Bubić. 

Menadžment “Dermala” zahvalio je i lokanim vlastima na čelu s načelnikom opštine Kneževo Goranom Borojevićem na dobroj saradnji i podršci prilikom pokretanja proizvodnje i širenja kapaciteta u Kneževu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*